Indira otkrila zašto je napustila popularnu muzičku grupu

Piše: Azra

Kada je pjevačica Indira Levak odlučila da nakon 20 godina napusti popularnu grupu Colonia, mnogobrojni fanovi su ostali zaista iznenađeni.

Photo: Instagram ( @indiralevak )

Ovu odluku  ispratili su brojni mediji prije više od 5 godina, pa se spekulisalo o finansijskim problemima, te o bliskom  odnosu sa drugim članom Colonije, Borisom Đurđevićem. Indira je nakon toga riješila da stavi tačku na sve glasine i da objasni šta ju je navelo da napusti grupu.

 

– Došlo je do zasićenosti, rutine, svega što nije dobro za kreativan napredak jednog umjetnika. Iza mene su predivne godine u bendu, kao dio tima kojem sam se nesebično davala za dobrobit svih, izjavila je Indira, i otkrila da već dugo Boris nije bio dio njihovih nastupa i koncerata.

– Tokom 19 godina nastupala sam bez Borisa Đurđevića jer je on nakon dvije godine odustao od putovanja sa mnom i odlaska na koncerte, bilo mu je naporno. Veza s Borisom zapravo mi je najduža veza u životu na daljinu, izjavila je kroz smijeh.

 

Nakon četiri godine “okretanja glava”, pa čak i sudskih parnica, Indira i Boris su se pomirili. Colonia nastavlja s Ivanom, a Indira uz Borisovo autorstvo.

– Pitaju nas kako smo se pomirili… Pa nema do one stare: mir, mir, mir, nitko nije kriv! Daj prstić, napisala je Indira Levak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak)

 

(E.T.M.)

 

Pročitajte još