Nekada nije imala ni 50 KM u džepu, a danas najpopularnija fitness trenerica u regiji

Piše: Azra

Ilijana Bodlović, poznatija kao Anny Chanel vrijedi za jednu od najuspješnijih trenerica u regiji, a i šire. Nekada nije imala ni 50 KM u džepu, a danas je ogromna inspiracija ženama, kako u poslovnom smislu, tako i u rješavanju jednog od najvećih ženskih problema, viška kilograma.

Photo: Instagram (@chanelanny); Facebook (@Fitness Anny)

Anny Chanel vodi online fitness treninge, te njene društvene mreže prati preko 200 hiljada ljudi.

Hiljadama žena, a i muškaraca priključeni su ovom načinu treniranja, a na njenim profilima možete pogledati odlične rezultate koje postiže, kako ona kao trener i motivator, tako i njeni sljedbenici.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anny Chanel (@chanelanny)


Nedavno je Ana objavila na Facebooku svoju ličnu, pomalo tešku, ali motivirajuću priču.

– Kao što sam i obećala da ću vam jednog dana pokazati onaj dio svog života za koji ni moji bližnji na početku nisu znali pa tako ni moje klijentice s kojima sam tada radila, došao je dan kada sam vam odlučila pokazati odakle je Ana počela, s čim se borila i koliko je vjerovala u sebe, koliko je bila jaka u glavi, napisala je.

 

 

(E.T.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti