Ko je bivši dečko Jelene Đoković koji danas radi za Novaka

Piše: Azra

Instagram @jelenadjokovicndf @ivan.bjelica

Jelena i Novak Đoković upoznali su se još u srednjoj školi, ali prije nego što su shvatili da su jedno za drugo i svoju dugu ljubav krunisali brakom, imali su kraće veze sa drugim partnerima. Sve to već odavno stoji u folderu „bivši“. Ipak, jedno ime posebno je interesantno.

U vrijeme dok se još prezivala Ristić, Jelena je voljela tenisera Ivana Bjelicu Gileta. Iako su bili kratko u vezi, njegovo ime je nastavilo da se pominje u medijima i mimo rubrika rezervisanih za sport.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Prije pet godina Ivan je počeo da se zabavlja sa Hristinom Popović. Iako o svom odnosu nikada nisu javno govorili, da je ljubavi došao kraj postalo je jasno 2018. godine, kada je plavokosa glumica izbrisala zajedničke fotografije sa svog Instagram profila.

Ivan Bjelica je svojevremeno bio perspektivni teniser, koji je stigao do 290. mjesta na ATP listi. Na ITF turnirima osvojio je 12 trofeja, a bio je uspješan i kao dubl igrač. U seniorskoj karijeri odigrao je više od hiljadu mečeva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @ivan.bjelica

Diplomirao je bankarstvo i finansije na Univerzitetu Misisipi, a danas je ugledan trener u Novakovom teniskom centru, te je tako ponovo na neki način u životu bivše djevojke, ali i njenog muža.

Izvor: zadovoljna.rs

(E.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti