Rihanna na historijskom nastupu na Super Bowlu nosila skupocjeni modni detalj, košta skoro kao jedan stan

Piše: Azra

@Instagram @rihfantastic @packedparty

Nastupom na Superbowlu, Rihanna je ispisala historiju tako što je postala prva trudnica koja je nastupila na ovom događaju. Po završetku nastupa, pjevačica je sportsko-elegantnu odjeću u jarkocrvenoj boji zamijenila širom odjećom. Podsjećanja radi, ona je tokom prve trudnoće ponosno pokazivala trudnički stomak i trudničkim izdanjima redefinisala modu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Packed Party® (@packedparty)

Ipak, ovog puta odjeća je bila u drugom planu zbog saznaja o trudnoći, ali modnim znalcima to nije moglo promaknuti. Rihanna je nakon nastupa nosila torbu u obliku čuvene lopte, a na sceni pokazala drugačiji model torbe. Vidjeli smo i Loewe kombinezon i kaput Alaïa kao i sat sa dijamantima Jacob & Co. koji košta 134.000KM i patike Maison Margiela x Salomon Cross Low Sneaker čija je cijena oko 700KM.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rihanna Fan Account (@rihfantastic)

Nastup se jednima dopao, a druge je razočarao. Prema pojedinim izvorima, gledanost njenog nastupa bila je manja u odnosu na nastupe drugih izvođača prethodnih godina.

Njenom nastupu pristutvovali su izabranik ASAP Rocky i njihov sin, a pjevačica je poručila  da joj je nastup važan jer želi da njeno dijete kada odraste, pogleda to i shvati poruku koju je njegova majka poslala.  Naglasila je da je željela da predstavi kulturu svog rodnog Barbadosa i žene crne puti – jednakost i ravnopravnost su bile njene poruke.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti