Proglašene za najljepše bliznakinje 2010. godine: Evo kako danas izgledaju

Piše: Azra

Ava Marie i Leah Rous postale su poznate praktično još prije nego što su prohodale, a sve zahvaljujući činjenici da su ubrzo po rođenju 2010. godine proglašene “najljepšim bliznakinjama na svijetu”.

Photo: Instagram (@ava_marie_leah_rose)

 

Mediji su pisali o tome kako njihova simetrična lica izgledaju baš kao iz najglamuroznijeg časopisa, kako im je kosa nevjerovatno plava i svilenkasta, koža glatka, a prirodna ljepota neopisiva. Sve je to dovelo da uplove u vode modelinga  od najranijeg djetinjstva, a karijeru im je vodila njihova majka Jaqi Clements, što je i dan danas slučaj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jaqi Clements (@jaqi_m_clements)


Ava Marie i Leah Rous su danas dosta aktivne na društvenim mrežama, te njihov Instagram profil prati preko 1,9 miliona ljudi, a evo kako danas izgledaju.


(E.T.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti