Pronađena nestala glumica: Snimljena u humanoj akciji

Piše: Azra

INSTAGRAM: @cansudere

Nakon razornog potresa koji je pogodio Tursku i Siriju i odnio preko 30 hiljada života, nada za pronalazak živih ne prestaje.

Nedavno su se među fanovima pojavile brige za turskom glumicom Cansu Dere, nakon saznanja da niko ne zna gdje je glumica.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Cansu Dere (@cansudere)

Za 41-godišnjom Cansu navodno se tragalo, a ona se na društvenim mrežama nije oglasila od 5. januara, što je zabrinulo na hiljade njezinih pratilaca koji pokušavaju saznati gdje je i da li je dobro.

U međuvremenu se pojavila informacija koju je dao turski novinar Birsen Altuntas i izjavio da pomaže građanima koji su ostali bez gradova, i to u suradnji s Disneyjem i Foxom, a i da se njezina kuća nalazi u epicentru potresa.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli nurmagazin🇦🇿🇹🇷 (@nurmagazins)

Na društvenim mrežama pojavilo se nekoliko videa na kojima se može vidjeti kako glumica naporno radi sa mnogobrojnom ekipom pripremanja pomoći za sve one koji su ostali bez svojih domova.

INSTAGRAM: Printscreen

Cansu je jedna od rijetkih slavnih ličnosti koja je zaboravila na svoju slavu, te se u ovim teškim trenucima pridružila narodu Turske i pružila pomoć svima onima kojima je pomoć potrebna.

(S.B.)

Pročitajte još