Eva Longoria pozirala u kupaćem kostimu s izrezima i dekolteom do pupka: Ovo je tajna njenog savršenstva

Piše: Azra

INSTAGRAM: @evalongoria

Američka glumica i zvijezda serije “Kućanice” Eva Longoria pokazala je zavidnu figuru i top formu u kupaćem kostimu dubokih izreza dok je pozirala za novu Instagram fotografiju.

Svi se slažu da 47-godišnja Eva izgleda senzacionalno i nikad bolje, dok ponosno pokazuje rezultate marljivog vježbanja i duboki dekolte do pupka s kakvim je već dugo nismo vidjeli.

-Neko spreman za ljeto?, napisala je uz objavu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Eva Longoria Baston (@evalongoria)

Glumica veliku pažnju posvećuje odlasku u teretanu zbog koje se i može pohvaliti ovako savršenim tijelom. Izaziva oduševljenje svojih obožavatelja gdje god da se pojavi i to nakon što se dugo borila s viškom kilograma, sve dok jednog dana nije tome odlučila stati na kraj. Posvetila se fitnessu, što joj se očigledno itekako isplatilo.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Eva Longoria Baston (@evalongoria)

Eva je posljednjih nekoliko godina najviše posvećena porodičnom životu i brizi o sinu Santiagu Enriqueu, kojeg je dobila s 54-godišnjim Joseom Bastonom, s kojim se 2016. godine vjenčala u Meksiku. S njim je pronašla sreću nakon kraha braka s košarkašem Tonyjem Parkerom.

Izvor: showbuzz.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti