Enis Bešlagić ispričao anegdotu o Ćiri kada ga je lopta pogodila u glavu

Piše: Azra

Legendarni Miroslav Ćiro Blažević preminuo je 08.02. u 88. godini života. Nažalost nije se uspio izboriti sa teškom bolesti.

INSTAGRAM: @beslagicenis_jedini_pravi @dragosopta

Od 10 h u dvorani Vatroslav Lisinski održavala se komemoracija Miroslavu Ćiri Blaževiću, a sprovod će početi u 14h. Legenda će biti sahranjena na zagrebačkom, gradskom groblju Mirogoj, u Aleji velikana. Zastave su spuštene na pola koplja, te je  proglašen Dan nacionalne žalosti. Na komemoraciju stigle su broje poznate ličnosti, kako iz svijeta sportaša, tako i do mnogih političara.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Drago Sopta (@dragosopta)

Glumac Enis Bešlagić došao je u zagrebačku dvoranu Vatroslav Lisinski na komemoraciju za Miroslava Ćiru Blaževića s kojim je bio veliki prijatelj.

Bešlagić je uoči komemoracije pred okupljenim novinarima odlučio ispričati kratku anegdotu o Ćiri i Ivici Oliću koja je nastala na jednom treningu prije mnogo godina.

-Ima jedna anegdota o Ćiri, s treninga. Kada ga je lopta pogodila u glavu, a jako je volio Ivicu Olića i onda je pitao ko je pucao loptu i igrači su rekli da ga je pogodio Olić, da bi Ćiro na to rekao: ‘A ko mu je dodao loptu?’ On je dobro znao štititi one koje je volio, poručio je glumac Bešlagić.

Izvor: index.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti