Emina Jahović ne može da izađe na kraj sa Mustafom: Evo, radit ću besplatno za njega

Piše: Azra

Pjevačica Emina Jahović je prije nekoliko godina stavila tačku na brak sa turskom pop zvijezdom Mustafom Sandalom, sa kojim ima sinove Jamana i Javuza. Njihov razvod nije prošao baš najbolje, te je bivši par zavrio na sudu.

Emina je tužila bivšeg muža jer nije uplaćivao alimentaciju za djecu. Da nema kraja problemima dokaz je I to da je Sandal podnio protutužbu, te je priložio dokaze da je otkako su se razveli uplatio oko 230 hiljada KM.

Emina je nedavno otkrila u kojoj je fazi spor.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Emina Jahovic (@yaemina)

– Nastavlja se i nastavit će se. U mom slučaju radi se samo o principu koji mora da se poštuje i odgovornosti koja mora da se preuzme. Advokati rade svoj posao, ja im se ne miješam – rekla je Emina.

-Skoro svi naslovi u novinama uvijek su na strani mog bivšeg supruga, slučajno ili namjerno. Ali, ja sam davno prestala da se sekiram. Jednostavno me to više ne pogađa – iskreno je priznala Emina za “Stori”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mustafa Sandal (@mustafasandal24)

Emina je prošle godine govorila kako je njen bivši suprug slagao da je u finansijskim problemima kako ne bi plaćao alimentaciju.

– Još se sudimo i nadam se da će pravda pobijediti! Nije on ni u kakvoj krizi. Evo, ako jednog dana bude imao finansijske probleme, radit ću besplatno za njega – rekla je Emina.

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti