Američki voditelj o Rihanni: Nastup na Super Bowlu bio je sotonski ritual

Piše: Azra

INSTAGRAM: @timeneverlieschico

Rihannin nastup na Super Bowlu izazvao je bizarnu reakciju voditelja Granta Stinchfielda s televizije Real America’s Voice. Riječ je o desničarskom komentatoru i voditelju, koji tvrdi da je Rihannin nastup bio sotonistički ritual.

Stinchfield je također istaknuo kako su plesači bili odjeveni kao kineski špijunski baloni te da će “roditelji imati ogromnih problema kada će objašnjavati ovaj nastup svojoj djeci”. Međutim, brzo se predomislio i plesače je prekrstio u anđele.

-Ona je odjevena u crveno i pada s neba, a okružena je ljudima koji su odjeveni u anđele. A znamo li svi za priču o tome kako je Sotona pao s neba i sa sobom poveo svoje pale anđele, zapitao se uzrujani voditelj.

Govorio je, isto tako, o tome kako roditelji neće moći lako objasniti djeci zašto se pjevačica hvatala za međunožje i njezin je show proglasio odvratnim.

Podsjetimo, ovo nije prvi put da desničari ili religiozni ljudi povezuju Rihannu sa sotonom. Nedavno je izvjesni svećenik Gerald Johnson izjavio da je bio u paklu i da je tamo svirala Rihannina pjesma.

-Čuo sam kako izvode ‘Umbrellu’ od Rihanne i ‘Don’t Worry Be Happy’ Bobbyja McFerrina. Znam da je puno tekstova i pjesama inspirisano demonima. Koriste te pjesme kao instrumente za mučenje. Da bi stvari bile gore, demonski zbor koji izvodi te pjesme namjerno to čini netačno kako bi nanio maksimalnu bol, rekao je svećenik koji je u paklu, kako kaže, završio kada je nakratko umro tokom srčanog udara prije par godina.

Izvor: index.hr 

(S.B.)

Pročitajte još