Nisu bili u najboljim odnosima: Kćerka Ćire Blaževića na njegovom sprovodu stajala uz majku

Piše: Azra

Nakon komemoracije koja je započela u 10 sati u dvorani Vatroslava Lisinskog, na zagrebačkom Mirogoju u 14 sati krenuo je i sprovod, posljednji ispraćaj legendarnog Miroslava Ćire Blaževića koji je preminuo 8. februara u 88. godini života.

Photo: Photo: Luka Stanzl/PIXSELL INSTAGRAM: @zagreb.info

Među uzvanicima našla se krema društvene i sportske scene Hrvatske, kao i njegova porodica koju domaća javnost rijetko ima prilike vidjeti.

Tako je njegov sin Miroslav Blažević Junior na sprovod stigao sa suprugom, a zna se da je s ocem bio najbliži od troje djece koje je legendarni izbornik dobio u braku sa suprugom Zdenkom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Zagreb.info (@zagreb.info)

Uz Ćiru Juniora, Miroslav ima i dvije kćeri, Barbaru i Katarinu, a upravo smo sada mogli vidjeti Barbaru koja je na sprovodu stajala kraj svoje majke.

Ćiro Junior živi u Zagrebu sa suprugom i dvoje djece, Damjanom i Mavie, dok su Barbara, sa sinovima Filipom i Michaelom, i Catherine, s djecom Vincentom i Linom Katarinom.

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Inače, jednom je prilikom Ćiro za Story.hr progovorio o svojoj porodici i otkrio da mu je jako teško jer njegova djeca nisu složna, a razlog njihovih nesuglasica je njegovo bogatstvo. ‘A ima ga dovoljno za sve’, naglasio je Ćiro.

-Već godinu i tri mjeseca imam rak, a od tada moje kćeri nisu pitale: Kako si, tata? Slobodno to napiši.

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti