Noah Cyrus, mlađa sestra Miley Cyrus: Hrabar, buntovan i vrlo zanimljiv stil

Piše: Azra

Ona je možda mlađa sestra Miley Cyrus — čiji su ikonični stil i muzičko umijeće, očito, svjetski poznati, ali Noah Cyrus ne živi ni u čijoj sjeni. Sa samo 23 godine pjevačica je već uspostavila svoj neponovljivi imidž, koji svakim danom raste. S dugim tamnim pramenovima, izbijeljenim obrvama i vječno iscrtanim kapcima, Cyrusin eksperimentalni pogled na modu unosi individualnost u svaki njen outfit, čak i ako je skinut ravno s modne piste.

Bilo da nosi eterične pastelne boje s hiperženstvenim detaljima ili oštre setove prikladne za naučnu fantastiku, umjetnica generacije Z ne boji se isprobati nove stvari. Dosljedno razigrani, ponekad oštri i uvijek pomalo pomičući granice, modni trenuci Noaha Cyrusa odašilju krojačku znatiželju.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti