Milena Dravić mu je pomogla na početku karijere, a danas je najpoznatiji u Hollywoodu

Piše: Azra

Foto: Pixsell/Duško Marušić /Youtube printscreen “The Dark Side Of The Sun part 12”

Legendarna glumica Milena Dravić svoju karijeru godinama je brižljivo gradila, a na glumačkom putu je sretala brojne mlade i neiskusne glumce i svima se trudila da pomogne koliko je to bilo moguće. Tako je bilo i sa danas planetarno popularnim glumcem Bradom Pittom, koji je kao mlad 1988. godine zaigrao sa Milenom u filmu „Tamna strana Sunca“.

Tada niko nije mogao da zna da će on postati jedan od najtraženijih i najplaćenijih holivudskih imena, a Milena je bila tu da mu pomogne, jer kako je jednom prilikom rekla, bio je veoma uplašen.

Film „Tamna strana Sunca“ je snimljen u režiji preminulog Bože Nikolića, a Brad Pitt je za ulogu Ricka, izabran u krugu od 400 kandidata u Americi.

U ovom ostvarenju Brad Pitt igra mladića koji pati od rijetke bolesti kože, gde se uči važnim životnim lekcijama. Majku mu glumi Milena Dravić pored koje se od ostalih poznatijih glumaca pojavljuju i Gorica Popović, Sonja Savić, kao i mnogi drugi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brad Pitt (@bradpittofflcial)

Gorica Popović glumila je kućnu pomoćnicu Ninu, a prisjetila se nedavno saradnje sa danas slavnim glumcem na početku njegove karijere.

– Bio je mlad, mršav i kao neko pilence, ali i tada je bio veliki profesionalac. Odigrao je sjajno tu ulogu dječaka koji ne smije da se izlaže sunčevim zracima. Došao je da se liječi kod nekog našeg travara, a tu je pronašao i ljubav – izjavila je svojevremeno glumica.

Izvor: Glossy.espreso.rs

(E.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti