“Buntovnici” zarazili tinejdžere: Argentinska serija koja je ostvarila ogroman uspjeh

Piše: Azra

Rebelde Way je tinejdžerska serija, snimana u Argentini. Seriju je režirala Kris Morena, poznata argentinska glumica i producent, a scenario je napisala Patrisija Maldonaldo. Na našim prostorima poznatija je pod nazivom “Buntovnici”.

Photo: Pinterest (@rebeldewayarg)

U centru dešavanja su Marica  (Kamila Bordonaba) i  Mia  (Luisana Lopilato) koja je bila najpopularnija djevojka u školi.  Radnja serije se odigrava u elitnoj gimnaziji Elite Way School u Buenos Airesu. U školi, mladi se obrazuju, stiču iskustva i sklapaju poznanstva koja će im obezbijediti bolju budućnost, ali i stiču prva iskustva u ljubavi.

@…rebelway Marizza y mía 🔝🔝🔝#rebeldeway #marizza #mia #shakira #fypage #miacolucci #marizzapiaandrade #luisanalopilato #camilabordonaba #manuel #pablo #fyp #elitewayschool ♬ sonido original – Rebelde way&lt3!


Luisana Lopilato se i danas bavi glumom, pjevanjem, a i uspješan je model. Sretno je udata i ima 4 djece.

Pogledajte kako danas izgleda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luisana Lopilato (@luisanalopilato)

 

(E.T.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti