Pogledajte kako danas izgledaju i čime se bave djeca Željka Bebeka: Dokaz da jabuka ne pada daleko od stabla

Piše: Azra

Željko Bebek jedan je od naših najprepoznatljivijih rock vokala i čovjek s nevjerovatnom karijerom dužom od pola stoljeća.

Proslavio se kao prvi pjevač jedne od najuspješnijih rock grupa naših prostora, Bijelo dugme, a ljubav za muziku pokazivao je od malih nogu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli BEBEK (@zeljkobebek)

Iako su za Bebeka pisali da je imao burnu mladost, njegovi su prijatelji znali reći da se nikada nije drogirao, tukao ili pio. Ipak, iza sebe ima dva propala braka. Prvi sa Spomenkom s kojom ima i kćer Silviju, a drugi sa Sandrom koja mu je rodila Biancu. Ipak, 2002. je za njega vrijedila treća sreća kada je oženio 34 godine mlađu Ružicu. Zajedno su dobili sina Zvonimira i kćer Katarinu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli BEBEK (@zeljkobebek)

Zvonimir ima 18 godina, studira Rok akademiju i klavir, a ujedno i nastupa sa Željkovim bendom. Kao gitarista prati ga na svim nastupima, ali se nerijetko dešava i da pjeva prateće vokale na svirkama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli BEBEK (@zeljkobebek)

Njegova kćerka Katarina rijetko se pojavljuje u medijima, te svoj privatni život čuva daleko od očiju javnosti.

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti