Rijetki vjeruju da ima 73 godine i čude se njenoj mladolikosti: Sada je pokazala svoje pravo lice

Piše: Azra

Proslavljena modna dizajnerica Vera Wang bila je jedna od zvanica ovogodišnje dodjele nagrade BAFTA u Londonu gdje je na crvenom tepihu pozirala fotografima koji su je tamo dočekali.

73-godišnja Vera, koja je inače poznata po svojim kultnim vjenčanicama, pokazala je svoj goli trbuh u minijaturnom topu i bijeloj haljini na preklop, no ono što je svima najviše privuklo pažnju je njen izgled. Naime, malo ko bi pomislio da je slavna dizajnerica u osmom desetljeću, pogotovo ako je suditi prema fotografijama koje sama objavljuje na društvenim mreža, zbog kojih se svi dive njezinoj mladolikosti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Vera Wang (@verawang)

No, najnovije fotografije snimljene izbliza pokazuju kako stvarno izgleda, a mnogi smatraju kako se podvrgnula i nekim estetskim zahvatima iako je ona sama to u nekoliko navrata porekla.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Vera Wang (@verawang)

Neke od tajni njezina mladolikog izgleda koje je podijelila su umirujuće kupke s baby uljem, kreme za lice sa zaštitnim faktorom, redovna tjelovježba, zdrava prehrana i izbjegavanje takozvanog junk fooda, a tvrdi i da je rad održava mladom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli VERA WANG (@verawanggang)

Vera je u dobi od 23 godine postala najmlađa modna urednica i stilistica časopisa Vogue dotad, a na toj poziciji ostala je punih 16 godina, nakon čega je otišla na mjesto glavne dizajnerice modne kuće Ralph Lauren. Prvu trgovinu brenda sa svojim imenom otvorila je 1990. godine na čuvenoj aveniji Madison na Manhattanu, a svojim luksuznim vjenčanicama uvela je revoluciju u modnu industriju.

INSTAGRAM: @verawang

Danas pod svojim brendom proizvodi i odjeću za svaki dan, obuću, modne dodatke, pa čak i posuđe, a izdala je i knjigu “Vera Wang on Weddings”.

Izvor: showbuzz.hr

Pročitajte još