Vatrene ljepotice: Crvenokose među najljepšim ženama

Piše: Azra

Od Julianne Moore do Emme Stone, Hollywood je pun vatrenih slavnih dama, stoga smo izdvojile najljepše crvenokose žene svih vremena – prirodnih, ali i onih koje su crvenu boju kose potražile u frizerskom salonu. Iako prirodne crvenokose čine samo 2 posto populacije, to nije spriječilo cijeli spektar crvenih nijansi da dominiraju salonima i krase glave zvijezda – bile one crvenokose prirodno ili po izboru. Od Julianne Moore do Emme Stone, slavnih ljepotica sa crvenom kosom ne nedostaje, a neke od najljepših crvenokosih žena izdvojile smo u nastavku.

 

Christina Hendricks

Ono što mnogi ne znaju je da slavna ljepotica Christina Hendricks nije prirodna crvenokosa. Ona je zapravo plavuša, ali kosu je prvi put obojila već s 10 godina. Oduvijek su joj se sviđale crvenokose poput Tine Louise koja je glumila Ginger Grant na Gilliganovom otoku, a čak je jednom rekla da joj je Ginger uzor. Uz Christininu raskošnu figuru, malo je vjerojatno da crvenokosim obožavateljima smeta što njezina grimizna nijansa dolazi iz bočice!

Isla Fisher

Islu Fisher je veća publika doista prvi put primijetila kao psiho-sestru u komediji The Wedding Crashers gdje je ukrala show ako nas pitaš. Zatim je ostvarila uspjeh u filmovima kao što su Wedding Daze, Hot Rod i Confessions of a Shopaholic. Dok je njezina glumačka karijera cvjetala, postala je i redovito ime na svim “vrućim listama” poput Hot 100 magazina Maxim. Udana za Sacha Barona Cohena (da, tako je – slavni Borat), Isla je također majka njihovo dvoje djece, što je čini vjerojatno najzgodnijom crvenokosom mamom u Hollywoodu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Isla Fisher (@islafisher)

Julianne Moore

Ginger kosa i dobar izgled Julianne Moore potječu od njezine majke, dok njezina predanost i teški rad vjerojatno potječe njezinog oca koji je radio u vojsci. Julianneina karijera započela je sredinom 80-ih radom na sapunicama, no ubrzo je prešla na male, ali nezaboravne uloge u filmovima kao što su The Hand That Rocks the Cradle i The Fugitive, a onda i poznati film Boogie Nights iz 1997. godine. Nakon toga, Julianne je postala jedna od najslavnijih i najljepših crvenokosih glumica, a ovu titulu drži još i danas.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julianne Moore (@juliannemoore)

 

Izvor: zena.rtl.hr

 

(E.T.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti