Godine ga nisu mazile: Ovako danas izgleda Boba iz Žikine dinastije

Piše: Azra

Omiljeni serijal “Žikina dinastija” reprizira se u toku godine i po nekoliko puta, najčešće u toku praznika, a sa istim žarom publika voli da ga pogleda uprkos tome što je od prvog snimljenog kadra prošlo više od četiri decenije. Dogodovštine prijatelja Žike i Milana tu su da nasmiju masu, a ljubav Marije i Bobe da podsjeti da prava osjećanja dvoje zaljubljenih, uprkos svim preprekama, može da opstane. Vladimir Petrović, poznatiji kao Boba, nije imao život za poželjeti.

Photo: Instagram (@kulturni_kisobran)

Glumac Vladimir Petrović je u jednom prilikom ispričao da su, budući da i on i supruga potiču i porodica djeca razvedenih roditelja, sve dali da se to i njima ne dogodi. Puno su radili na svom odnosu, a tvrde da su izrodili inteligentnu djecu koja su u periodima krize umjela da im naznače da su im potrebni skupa. Izgled Vladimira Petrovića, kojeg je publika upoznala kao žgoljavog tinejdžera, možda najbolje svjedoči tome koliko lijepo danas živi.

Pronašao je Petrović mir i blagostanje u svojoj porodici, uživa da provodi vrijeme sa unucima, a uprkos godinama vrlo je i dalje posvećen svom pozivu koji mu je prvobitno bio hobi.

– Imam reklamnu agenciju i tim se poslom bavim već godinama. Razne smo reklame pravili – kazao je ranije, a činjenica je da ga mnogi danas na ulici ne bi prepoznali jer se dosta promijenio, nabolje.

 

(E.T.M.)

Pročitajte još