Lejla Filipović objavila fotografiju sa lijepom sestrom koju rijetko pokazuje

Piše: L. K. P.

Foto: Instagram @lejla.filipovic

Lejla Filipović trenutno boravi u Dubrovniku. Posjeta njenom rodnom gradu zuvijek znači i susret s voljenim sestrama Amelom i Dženadom te majkom Fehmom Šehović, s kojima je vrlo bliska, a ovaj put imale su i poseban razlog za okupljanje, Dženadin rođendan.

– Sretan rođendan, sekice, poručila je Lejla na društvenim mrežama uz fotografiju na kojoj sestre poziraju nasmijane i zagrljene.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lejla Filipović (@lejla.filipovic)

Supruga voditelja Tarika Filipović kasnije je prošetala uvalom Lapad, a podijelila je i fotografiju druženja s majkom.

Inače, Lejli su sestre bile najveća podrška nakon što im je otac iznenada preminuo, a majka Fehma preuzela porodični posao kako bi im mogla priuštiti školovanje. Amela, Dženada i Lejla tada su bile maloljetne, a djetinjstvo su provele većinom brinući jedna o drugoj. Podjednako su prisne i danas, a Dubrovnik je Lejli obavezna destinacija svakog ljeta. U rodni grad s njom često putuju i suprug Tarik te sinovi Dino i Arman.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti