Analiziraju sve do najmanje sitnice: Ovi znakovi jako su nesigurni u vezama

Piše: Azra

Povjerenje u vezi je ključno, ali ovi horoskopski znakovi sumnjaju u sve i analiziraju svaki partnerov korak. Koliko god im druga strana govorila da je sve u redu, oni misle da je kraj blizu.

Photo: Instagram (@stylecraze.com)

Nema sretne veze bez povjerenja, iskrenosti i razumijevanja. Bez povjerenja veza je osuđena na propast. U vezi gdje se ne vjeruje, javlja se osjećaj sumnje, a u najgorem slučaju i ljubomore i posesivnosti. Određene ličnosti – koje su i inače nesigurne u sebe ili pak previše sve analiziraju – sklone su ne vjerovati svojim partnerima.

U nastavku saznaj o kojim se horoskopskim znakovima radi.

 

Rak

Za Rakove se kaže da su paničari. Sve analiziraju i dugo im treba da bi povjerovali svom partneru. Zapravo su ranjivi i boje se da će doći do prekida i nekako su stalno u neizvjesnosti. U glavi imaju sto scenarija, a kad se zaljube, stalno misle o partneru. Pažljivo promatraju svaki partnerov korak i sumnjaju u sve što ih može koštati.

 

Lav

Lavovi su vođe i inače su snažnih karakternih crta, no jako su osjetljivi na svog partnera. Pomalo su i opsesivni i također promatraju svaki partnerov korak. Tada nisu racionalni te im se i najmanja sitnica čini kao kraj veze.

 

Ovan horsokpski z

Ovnovi su impulzivni i spontani, ali u vezama ih baš muči manjak povjerenja. Preispituju sve i svašta i zamišljaju razne scenarije. Kad shvate da im se partner ponaša čudno, za njih je to kraj svijeta.

Škorpion

Škorpioni imaju tu opsesivnu i misterioznu stranu. Oni neizmjerno vole svog partnera, ali znaju se ponašati pretjerano zaštitnički i prijeći granicu primjerenog. Lako posumnjaju – što im može uništiti kvalitetan odnos.

 

(E.T.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti