Brak koji je trajao samo šest mjeseci: Ovo je prvi muž Emine Jahović

Piše: Azra

Pjevačica Emina Jahović je prije nekoliko godina stavila tačku na brak sa turskom zvijezdom Mustafom Sandalom, sa kojim ima sinove Jamana i Javuza, a prvi brak Emine Jahović u koji je uplovila kao jako mlada ostao je pod velom tajni.

INSTAGRAM: @yaemina

Mnogi i ne znaju da je pjevačica iza sebe imala još jedan brak u koji je stupila sa samo sedamnaest godina, ali nakon šest mjeseci uslijedio je kraj velike ljubavi.

Naime, lijepa Emina bila je udata za Aladina Đulovića iz Novog Pazara zbog kojeg je, kako se šuškalo, tada pobjegla od kuće.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Emina Jahovic (@yaemina)

– Nisam čak ni bila punoljetna. Lijepo je to bilo, imala sam lijepu vjenčanicu i prekratku kosu, centimetar ipo. Lijepe su te neke stvari ozbiljne, koje vam se dese kada ste mladi. Poslije toga kada zakasnite, to je malo ozbiljna situacija – rekla je tada Emina.

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti