Nekadašnja najljepša djevojčica svijeta privukla pažnju na Sedmici mode u Milanu

Piše: L. K. P.

Dvadesetjednogodišnja Francuskinja Thylane Blondeau, koja je sa šest godina ponijela titulu najljepše djevojčice na svijetu, privukla je pažnju na Sedmici mode u Milanu.

Nosila je reviju za brend Diesel, a na modnoj pisti se pojavila u bijelom topu i sjajnoj suknji vrećastog kroja. Uz to je nosila upečatljivu sivu torbu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IMG Models Worldwide (@imgmodels)

Blondeau je postala model sa samo četiri godine, a s deset godina pozirala je za naslovnicu Voguea. Mnogi su se tada zgrozili fotografijama i cijelu priču nazvali seksualiziranjem djeteta.

Kćerka je poznate francuske televizijske voditeljice Veronike Loubry i nogometaša Patricka Blondeaua. Od najljepše djevojčice na svijetu postala je jedna od najljepših djevojaka na modnoj sceni. Popularna je i na Instagramu gdje je prati 6,5 miliona ljudi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Thylane (@thylaneblondeau)

Inače, ljude je na reviji Diesela dočekao neočekivan prizor. Kreativni direktor tog brenda Glenn Martens napravio je brdo od kondoma, tačnije njih čak 200 hiljada. Reviju je posjetilo oko tri hiljade ljudi, a pozivnice su im stigle u kutiji kondoma, s kondomima u njima.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti