Charlize Theron šokirala priznanjem: Ne tuširam se po sedam dana, to mi je sasvim u redu

Piše: L. K. P.

Foto: Instagram @charlizeafrica

 

Charlize Theron je zaposlena mama, ali nikad ne izlazi iz kuće bez kreme za sunčanje. Takođe, vjeruje da joj ricinusovo ulje hrani kosu i pomaže joj da izgleda najbolje.

Baš kao i sve mame, nagrađivana glumica nema puno vremena za sebe, a mnogi trikovi njege kože koje koristi pristupačni su i jednostavni da ih praktikujete.

Iako ništa nije bolje od tuširanja nakon dugog dana, prečesto tuširanje zapravo može da isuši kožu, uzrokuje perutanje i učiniti da kosa izgleda masno. Theron priznaje kako ne misli da je svakodnevno tuširanje potrebno i može da prođe nekoliko dana bez kupanja.

– Ja sam žilava djevojka i mogu da izdržim bez tuširanja sedam dana, to mi je sasvim u redu, rekla je.

Nošenje kreme za sunčanje jedna je od najzdravijih stvari koje možete da učinite za ljepotu, jer pomaže koži duže da ostane bez bora i sprečava druge znakove starenja.

– U mojoj kući se budimo jako rano, u 5:45 ujutro, ja sam samohrana majka koja pokušava da pripremi dvoje djece, spakuje kutije za ručak i ne propustiti autobus. Kad se probudim, samo isperem lice i stavim kremu za sunčanje, ispričala je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica)

Iako nema dokaza da nanošenje ricinusovog ulja koristi kosi, mnogi tvrde da njegova upotreba pomaže da im kosa brže raste i izgleda punije. Vjeruje da ovo lako dostupno ulje hrani njenu kosu i pomaže joj da izgleda najbolje, prenosi Bright Side.

– Neko mi je rekao za to. Stavljam ga na obrve i vlasište jednom ili dva puta nedjeljno. To mi je kosu definitivno učinilo gušćom”, rekla je.

Kao samohrana majka, glumica nema puno vremena ujutro, a kožu pokušava da njeguje uveče kad god može.

– Stvarno sam naučila da brinem o koži noću, tako da jutra često uključuju samo toplu vodu, pranje zuba i stavljanje kreme za sunčanje. Mislim doslovno, to je to. Naveče mogu da radim malo više, obično kad djeca spavaju, tad imam malo više vremena za sebe, otkrila je.

Pročitajte još