Luksuz Željka Joksimovića odiše atraktivnim detaljima: Evo kako izgleda

Piše: Azra

Jedan od najpopularnijih pjevača ovih prostora Željko Joksimović i njegova supruga Jovana mogu se pohvaliti životom u luksuznoj kući na beogradskom Senjaku, u kojoj često boravi i njegova kćer Mina Joksimović koja se fotografijama često hvali na društvenim mrežama.

Photo: instagram (@zzeljko)

Prema pisanju srspkih medija Željko i Jovana su se 2018. godine preselili iz stana na Vračaru u elitni kvart, a za nekretninu su navodno izdvojili 2,5 miliona eura i još dodatnih deset hiljada eura za njezino uređenje.

Na fotografijama koje je Mina snimila u očevoj kući može se vidjeti kako je sve uređeno i da se pazilo na svaki detalj. Tu je veliki bijeli klavir, puno ogledala, visoki prozori, blagavaona sa zidovima od cigli, a u dvorištu je puno zelenila i bazen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mina Joksimović (@minajokssimovic)

 

Izvor: showbuzz.dnevnik.hr
(E.T.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti