Željko Bebek i njegova supruga zaljubljeni kao prvog dana: Njihova priča počela je baš kao u filmu

Piše: Azra

Željko Bebek i njegova supruga Ružica Bebek bili su jedni od poznatih koji su prisustvovali dodjeli nagrada te zaljubljeno pozirali na crvenom tepihu.

Photo: Instagram (@zeljkobebek)

Željko Bebek i njegova supruga Ružica Bebek bili su jedni od brojnih poznatih koji su se okupili na dodjeli muzičkih  nagrada u Zagrebu, a jedan od naših najpoznatijih parova pozirali su kao zaljubljeni golupčići.

Pjevač sa svojim prepoznatljivim stilom, trapericama, košuljom i sunčanim naočalama nježno je grlio svoju suprugu oko struka koja je nosila najlonke s uzorcima te haljinu tamnije boje i crne čizme koje su lagano svjetlucale pod reflektorima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by showbuzz.hr (@showbuzzhr)


Bebek i njegova supruga su više od 20 godina uživaju u svojem braku, a 2002. godine stali su pred oltar. Njihovoj ljubavi u početku nitko nije vjerovao jer je Ružica od Bebeka mlađa čak 34 godine, a unatoč velikoj razlici u godinama i dugogodišnjem zajedničkom životu, ovaj je par još uvijek jedan od zaljubljenijih na našoj estradi. Svojim zajedničkim romantičnim, a i pomalo golišavim fotografijama čestitaju si godišnjice i iskazuju ljubav, na koju bi se mnogi parovi mogli ugledati. Ružica je Bebekova treća supruga, ali čini se kako je vrijedilo pokušavati i iskušati se u trećoj sreći.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ruzica Bebek (@pahuljicabebek)

Izvor: showbuzz.dnevnik.hr

 

(E.T.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti