Kako danas izgleda i čime se bavi kćerka Antonija Banderasa i Melanie Griffith

Piše: L. K. P.

Foto: Instagram @stellabanderasgriffith

Stella Banderas kćerka Antonia Banderasa i Melanie Griffith ima sve predispozicije da postane jedna od djevojaka koje danas diktiraju trendove, kako u modi tako i u svijetu biznisa.

S ocem sarađuje u njegovoj produkcijskoj kući i kazalištu, a njeno pojavljivanje u prvom redu modne revije Diora u Parizu postavlja pitanje hoće li mlada Španjolka tražiti svoje mjesto u modnom svijetu.

Uz zavidno nasljeđe koje joj prenose otac i majka, ali i sestra Dakota Johnson,  Stella ima otvorena sva vrata da preuzme ulogu it djevojke. Iako se ne pojavljuje toliko često i dosad se činilo kao da bježi od medijske pažnje, na Sedmici mode u Parizu sjedila je u društvu najpoznatijih it djevojaka: Chiare Ferragni, Care Delevingne i Beatrice Borromeo.

Stella je studirala narativne studije na Univerzitetu Južne Kalifornije, no, kako bi se reklo, „krv nije voda“ pa je odlučila graditi karijeru scenaristice i redateljice. Trenutno živi u Malagi kako bi radila rame uz rame sa svojim ocem.

Još kao djevojčica, Stella je imala jednu glumačku ulogu u filmu „Crazy in Alabama“, no kasnije više nije glumila.

Osim karijere vezane uz svijet filma, Banderasova kćerka jedinica pronašla je ljubav i u kozmetičkoj industriji. Osnivačica je brenda ‘Lightbound’ koji stoji iza parfemskog ulja kojim se djevojka jako ponosi.

Stella je u romantičnoj vezi s Alexom Gruszynskijem, a svoju ljubav često pokazuju i na Instagramu. Gruszynski je zapravo njena ljubav iz tinejdžerskih dana. Zajedno su proveli četiri godine i prekinuli 2019, no odnedavno su ponovno zajedno te je putem Instagrama ispričala kako njihova ljubav traje cijeli život.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti