Ovaj model tenisica će biti najpopularniji u 2023. godini

Piše: L. K. P.

Tenisice su must have obuća za sve one koji žele biti u korak s trendovima. Tenisice više nisu obuća rezervirana samo za sport i trening jer danas tenisice nosimo na apsolutno sve odjevne kombinacije pa čak i na odijela. Svi cool i trendi obučeni ljudi nose tenisice.

Iz sezone u sezonu mijenjaju se tenisice koje su u trendu. Puno modela tenisica su bile ultimativni hit pa su tako jedno vrijeme svi nosili Jordanice ili New Balance-ice iako su te tenisice i dalje popularne svu slavu, ove sezone, preotet će im Adidas Samba tenisice.

Adidas Samba su retro dizajna. Nosile su se 90 – ih godina, a budući da je sada vrlo popularna estetika upravo tih godina nije se za čuditi kako su se adidas samba tenisice vratile u modu.

Ovaj model tenisica prve su počele nositi it djevojke poput Hailey Bieber i Belle Hadid, a sada ih viđamo svuda po društvenim mrežama stoga ako već niste požurite kupiti Adidas Samba tenisice.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti