Pogledajte šta sve ima vila Harisa Džinovića od 4 miliona KM

Piše: Azra

Pjevač Haris Džinović se 2021. godine sa porodicom uselio u svoju vilu na Senjaku koju je gradio od 2017. godine.

INSTAGRAM: @harisdzinovic_official

U ovaj projekat pjevač je uložio, kako se pisalo, oko 4 miliona KM, a radovi su trajali toliko dugo jer je on neprestano mijenjao nacrte, te su se i već izgrađeni zidovi rušili, kako bi se sve uklopilo u njegovu viziju idealnog doma, o čemu je i pjevač pričao javno.

– Stalno mijenjam. Nisam arhitekta, nisam građevinski inženjer, ni statičar. Ne čitam nacrte, ni planove. Vidim kada je nešto izgrađeno i onda reagujem. Kažem im: “Srušite mi ovaj zid jer mi se ne sviđa, dajte mi neki drugi, proširite mi garažu da ne ulazim kroz iglene uši”. To su sasvim normalne promjene tokom gradnje, ne razumijem što bih zbog toga bio težak. Plaćam to i želim da izgleda kako hoću. S druge strane, arhitekta i inženjer grade to i odoše, a ja ostajem tu. Znači, gradim za sebe, a ne za njih – ispričao je Haris jednom prilikom.

FOTO: MILAN ILIĆ / RAS SRBIJA

O sadržajima koje nudi ovaj privatni dom mnogima se zavrti u glavi na samu pomisao šta sve posjeduje. U donjem nivou kuće, koju je sada Haris izgradio, nalazi se ogroman bazen, u čijoj blizini je smješten vinski podrum bogat vinima iz različitih krajeva svijeta. U posebnom dijelu kuće, sa ozvučenjem kako zaslužuje pjevač ovakvog glasa je muzički studio.

Haris navodno nije želio da propusti priliku, kada već gradi vilu po svojoj želji, da nema svoj studio poput mnogih muzičara. Kao veliki poznavalac nota i vrstan muzičar, to je bio početni uslov kada se pravio projekat kuće.

– Veliki dnevni boravak, brojne sobe, hodnici i dječije sobe, opremljene po želji Đine i Kana, su samo dio onoga što čini ovaj dom, koji je Haris poslije dugo godina na estradi odlučio da sebi priušti. U kući je također urađena teretana, sala za proslave, spa centar – rekao je tada izvor za “Blic”.

Izvor: blic.rs 

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti