Courteney Cox dobila zvijezdu na Stazi slavnih

Piše: L. K. P.

Foto: pagesix

Glumica Courteney Cox, koja se proslavila ulogom Monice u Prijateljima, dobila je zvijezdu na Stazi slavnih u Hollywoodu. Podršku tokom ovog velikog dana pružile su joj kolegice iz serije Jennifer Aniston i Lisa Kudrow.

Courteney je tokom godina nanizala mnogo velikih uloga, od serije Prijatelji preko Vriska do Cougar Towna. Sada se službeno pridružila velikanima na Stazi slavnih i postala je 2750. osoba kojoj je pripala ta čast.

Jennifer i Lisa održale su govore za svoju prijateljicu. Aniston se prisjetila njihovog upoznavanja na setu serije Prijatelji.

-Biti prijatelj s Courteney znači biti porodica s Courteney. Ona je zaslužna za sve to. Od početka kad smo je upoznali, odmah je bila inkluzivna, topla, puna ljubavi, zainteresirana za sve o tebi, rekla je Aniston, koja se na ovom događaju i rasplakala.

– Courteney, samo želimo reći da smo duboko, duboko ponosni što te poznajemo. Ti si definicija doista lijepog, talentiranog i, što je najvažnije, doista dobrog i dragog ljudskog bića… Hvala ti što si obogatila naše živote, rekla je Lisa Kudrow.

Cox su došle podržati kćerke Coco Arquette i prijateljica Laura Dern. 18-godišnja Coco sjedila je uz Jennifer i s ponosom pljeskala majčinom uspjehu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti