Stroga pravila koja moraju poštovati djeca Angeline Jolie

Piše: L. K. P.

Foto: wwd.com

Djeca Angeline Jolie navodno se moraju pridržavati strogih pravila i ako u svemu tome ima istine, jasno je zašto ih nikada u javnosti ne viđamo nasmijane.

Od momenta kada je Angelina Jolie odlučila da se razvede od Brada Pitta, jedno od glavnih načina da povrijedi bivšeg supruga bila su djeca. Glumac koji pokušava da izdejstvuje zajedničko starateljstvo našao se nebrojeno puta u nebranom grožđu kada ga je Jolie optužila za nasilje, a detalji koji nikako nisu smjeli da izađu van sudnice, nekako su našli put do medija i javnosti.

Tako je Angelina optužila Brada da je pio i da je bio nasilan, kako prema njoj, tako i prema djeci, a da nije sve baš tako kako se tvrdi pokazalo se i to što je Angelina veoma često uslikana prilikom kupovine različitih alkohola, što nije bio slučaj sa Pittom, kao i da su progovorili brojni bivši zaposleni i demantovali tvrdnje glumice, iako nisu držali ni Bradovu stranu.

U svemu tome, kako to obično biva, djeca su najviše ispaštala, a rijetke su prilike kada ih u javnosti možemo vidjeti nasmijane. Posljednjih dana, internetom kruže nove tvrdnje bivših zaposlenih koje bi mogle da odgonetnu zašto je to tako.

Naime, Angelina Jolie tjera djecu da poštuju bizarna pravila. Prvo pravilo je da ne smiju da “guglaju” svoje roditelje. Glumica je angažovala tim sajbersekjuriti eksperata koji su zaduženi da nagledaju šta njena djeca pretražuju na internetu.

Drugo pravilo je da nema ostajanja kod prijatelja, ni da prespavaju, ni da se druže, zbog čega su djeca bila poprilično usamljena tokom odrastanja, i često orijentisani jedni na druge. Rođendani, zabave… sve to morali su da preskoče, a razlog je kako bi ih navodno zaštitila od medija i naslova, što u neku ruku jeste opravdan razlog, iako se, ruku na srce, prije ili kasnije, sve sazna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie)

Treće pravilo je da moraju da znaju više jezika, što se pokazalo kao dobra odluka. Sa druge strane, Angelina im mnogo toga i dozvoljava, što je velikom broju djece bilo zabranjeno.

Tako su, od malena, mogli da gledaju filmove za odrasle, čak i one u kojima ima eskplicitnih scena, kao i ostvarenja u kojima su igrali i ona i Brad.

Takođe, ne moraju da rade kućne obaveze, u šta spada spremanje sobe ili pomaganje tokom obaveza u kući. “Pravila” u kući su uglavnom sugestije da bi nešto trebalo uraditi, a samo je na djeci da li to žele ili ne.

Iako se čini da žive slobodnije od vršnjaka, sve to pada u vodu kada se vratimo na prva dva pravila.

Da u pričama ima istine svjedoče i priče bivše dadilje koja je sa njima provodila 24 sata. Iako u javnosti pokušava da se predstavi kao “velika i požrtvovana majka”, dadilja kaže da je iza zatvorenih vrata drugačija situacija.

– Ona je majka koja je vrlo odsutna zbog svojih svakodnevnih problema i karijere, ne stiže da se posveti djeci i to je recept za propast- rekla je dadilja i dodala da glumica ne može da smiri djecu i da su potpuno van kontrole, ne prezaju ni pred čim. Naročito otkako se razvela od Brada 2016. godine.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti