Bračni problemi Messijevih: Ljubav koja traje od djetinjstva trenutno u krizi, otkrio ih jedan detalj

Piše: Azra

Antonela Roccuzzo, supruga i dugogodišnja supruga najboljeg nogometaša svijeta, Lionela Messija, proslavila je svoj 35. rođendan.

INSTAGRAM: @antonelaroccuzzo

Prekrasna Argentinka koja je majka Messijeva tri sina, pohvalila se raskošnom rođendanskom zabavom na kojoj je ugostila brojne prijatelje i rodbinu, no osim luksuza zabave, svima je zapelo za oko i to da Messija nije bilo nigdje na vidiku.

Proslava se održala na imanju u Francuskoj. Strani su se mediji odmah raspisali o tome kako je moguće da Messi svojoj supruzi nije došao na rođendansku zabavu niti joj je na društvenim mrežama čestitao?

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo)

Neki su pretpostavili da je zauzet zbog profesionalnih obaveza, ali nikome i dalje nije jasno kako je moguće da Antoneli barem na društvenim mrežama nije uputio javnu čestitku. Prošle joj je godine posvetio dirljiv Instagram post. Može li biti da su se u braku ovog inače skladnog para pojavili problem?

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo)

Podsjetimo se, Messi je Antonelu upoznao dok je još bio dijete, s pet, šest godina, a već joj je s devet rekao da je u nju zaljubljen. Upoznali su se zahvaljujući Antonelinom rođaku koji je Messijev najbolji prijatelj. Ipak, s 13 godina je morao otići iz zemlje. I on i Antonela su nastavili sa svojim životima. Lionel je izgradio nogometnu karijeru, a Antonela se posvetila obrazovanju. Upisala je stomatologiju i uplovila u emotivnu vezu s drugim muškarcem, no sudbina je uplela prste te ih spojila zbog tragičnog događaja.

Naime, Antonelin najbolji prijatelj poginuo je 2005. godine. Zbog te tragedije pala je u depresiju, prestala je ići na fakultet, zbog čega je Messi došao u Argentinu da bi joj bio podrška. U međuvremenu je ona ostavila dečka te mu dala šansu.

Izvor: story.hr

(S.B.)

Pročitajte još