Nicola Peltz želi drugo vjenčanje s Brooklynom Beckhamom

Piše: L. K. P.

Foto: Instagram @nicolaannepeltzbeckham

Nicola Peltz navodno želi drugo vjenčanje sa suprugom Brooklynom Beckhamom nakon što je otkriveno da je njen otac podnio tužbu od 132 hiljade funti protiv organizatorice vjenčanja.

Glumica i sin Victorie i Davida Beckhama vjenčali su se prošle godine, no Nicola sada ozbiljno razmišlja o drugom vjenčanju jer je prvo bilo “stresno od početka do kraja”.

– Cijela stvar bila je noćna mora. Daleko od toga da je bila zadovoljna vjenčanjem. Rekla je Brooklynu da se osjeća kao da to još uvijek ima utjecaja na njihov odnos i da joj je teško gledati slike s vjenčanja. To je samo podsjeća na svu dramu, jer oboje izgledaju jako napeto, objacnio je izvor za britanski magazin Closer.

Nicola želi ponoviti sve s novom haljinom, novim slikama i, uprkos tuđim mišljenjima, želi da sve izgleda još raskošnije.

Vijest dolazi nakon što je drama u vezi trodnevne ceremonije razotkrivena u tužbi od 188 stranica.

„Vjenčanje iz snova” u iznosu od tri miliona funti ubrzo je osvanulo na stranicama Vogue magazina, no bilo je navodno toliko haotično da ga je čak i njen otac nazvao sr****.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti