Bili su drugovi, a onda mu je zaveo djevojku: Maluma je ovu pjesmu posvetio Neymaru

Piše: Azra

Brazilski fudbaler Neymar uvijek intrigira svojim privatnim životom, na prvom mjestu ljubavnim, a malo je poznato da je svojevremeno našao u središtu velikog skandala u Južnoj Americi.

Foto: Instagram @neymarjr @maluma

Naime, kolumbijski pjevač Maluma i on bili su prijatelji i zajedno su viđeni u više navrata.

Poznato je da je muzičar bio specijalni gost na velikoj žurki koju je Neymar jednom prilikom organizovao povodom svog rođendana.

Međutim, njihovim dobrim odnosima došao je kraj nakon što je Neymar “preoteo” Malumi djevojku Nataliju Barulić, poznatu kubansku ljepoticu porijeklom iz Hrvatske.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natalia 🌹 (@natalia_barulich_92)

Maluma i Natalija upoznali su se 2017. godine, na snimanju spota za njegovu pjesmu Felices Los 4. par se zaljubio na prvi pogled i vrlo brzo su bili nerazdvojni.

– Zajedno smo. Ona je vrlo posebna djevojka, i tako je lijepa. Mnogo se volimo. Na početku smo veze. Uvijek sam govorio da je moj privatni život – privatan, ali kako kaže izreka, “ne može se prstom sakriti sunce” – izjavio je tada Maluma.

Maluma je 2018. nastupio na Neymarovom rođendanu, a društvo mu je pravila djevojka Natalija, koja ga je bodrila i provodila se. I upoznala brazilskog fudbalera…

Par je zvanično bio u vezi do oktobra 2019. godine, kada su iznenada raskinuli. Pojavile su se spekulacije da je ljepotica prevarila Malumu s Neymarom, što je ona odmah demantovala.

Nije, međutim, mogla dugo da krije da između zgodnog Brazilca i nje nešto postoji, a već u februaru 2020. godine je svima stavila do znanja da je njen novi dečko – Neymar.

– Svi znaju koliko si nevjerovatno talentovan, ali kada bi samo mogli da vide koliko si iskren i prelijep u srcu… Imaš sve moje poštovanje, bejbi – poručila je Natalija fudbaleru na Instagramu na njegov rođendan.

Nekoliko mjeseci kasnije, u julu 2020, Maluma je objavio pjesmu “Hawái”, a odmah su njegovi fanovi posumnjali da je ona posvećena Nataliji i Neymaru.

– Prestani da lažeš sebe, objavila si fotografiju i napisala da je on tvoj raj. Ja te znam tako dobro, znam da hoćeš da budem ljubomoran – poručio je Maluma i pjevao da on zna da njegova bivša nije sretna u novoj vezi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli MALUMA (@maluma)

U svakom slučaju, ispostavilo se da ni Brazilcu i Nataliji nije suđeno, pa je njihova veza potrajala još samo nekoliko mjeseci, a ljepotica je jednom prilikom poručila da joj fudbaler više ne nedostaje.

Izvor: glossy.espreso.rs

(S.B.)

Pročitajte još