Žena s najdužim nogama na svijetu: Muškarci me se plaše jer sam viša od njih

Piše: Azra

Ekaterina Lisina iz Rusije upisana je u Guinnessovu knjigu rekorda za najduže noge na svijetu koje su duge 133 centimetara.

Foto: Instagram @ekaterina_lisina15

Visoka je više 204 centimetra i smatra se najvišom svjetskom manekenkom, a prije modelinga uživala je u uspješnoj karijeri profesionalne košarkašice.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ekaterina Lisina (@ekaterina_lisina15)

Njene vještine na terenu dovele su je do osvajanja bronce na Olimpijskim igrama 2008. godine. Iako je njezina visina impresivna za mnoge ljude, kada se radi o spojevima, to nije uvijek tako. Naime, priznala je da njen izgled “plaši muškarce” s obzirom na to da je često puno viša od njih.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ekaterina Lisina (@ekaterina_lisina15)

-Cijelog života me ljudi čudno gledaju na ulici, izjavila je Ekaterina za Daily Star i otkrila kako joj muškarci često priđu kada sjedi i onda se šokiraju kada ustane.

-Niko ne očekuje da sam toliko visoka, a reakcije na njihovim licima su neprocjenjive, dodala je manekenka.

Izvor: index.hr 

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti