Bolest joj je donijela novo lice i ruke koje se tresu: Pjevačica u izlasku nakon terora pokazala pravo stanje

Piše: Azra

Posljednjih mjeseci, mnogo se piše i govori o pjevačici Seleni Gomez koja je dugo vremena svoj javni život u potpunosti povukla u privatnost.

Foto: Instagram @squadselenaa

Ipak, nedavno se vratila u punom sjaju i veoma brzo postala najpraćenija osoba na Instagramu srušivši tako s trona najmlađu milijarderku – Kylie Jenner. Inače, upravo je Kylie uz prijateljicu Hailey Bieber navukla na sebe bijes korisnika društvenih mreža nakon što su njihove objave protumačene kao ruganje Seleni.

Pjevačica je prošlog mjeseca trpjela i napade okrutnog dijela javnosti zbog svog izgleda u kupaćem kostimu na odmoru u Meksiku, a ubrzo toga je osvanuo na TikToku video koji je Hailey snimila s dobrim prijateljicama Kylie i Kendall Jenner.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Selena Gomez (@selenagomez)

-Ne kažem da ona to zaslužuje, ali kažem da Bog uvijek odabere pravi trenutak, moglo se čuti u videu glas Haileyjinog supruga Justina Biebera. To je odmah shvaćeno kao da je upućeno Seleni pa je manekenka ubrzo obrisala objavu.

Uz to, Gomez se u posljednje vrijeme susreće i s čudnim komentarima na račun njenog fizičkog izgleda. Naime, jednom je prilikom zabrinula obožavatelje kada je objavila video svoje beauty rutine na kojem su joj se vidno tresle ruke.

-Tresem se od lijekova za lupus. Osim toga, pročitajte disclaimer, nisam profesionalac u ovom, odgovorila je Selena u komentaru na video koji je objavio jedan tiktoker. Inače, pjevačici je lupus dijagnostikovan 2014. godine, a riječ je o autoimunoj bolesti koja napada tkiva i organe oboljelih.

Sada su paparazzi Selenu uslikali u rijetkom pojavljivanju u javnosti i to na setu snimanja serije ‘Only Murders In The Building’ na ulicama New Yorka, a vidno se rado fotografirala sa svojim obožavateljima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Selena Gomez (@squadselenaa)

Mnogi su ponovno komentarisali njezino lice, a zapravo je jedna od rijetkih koja se udostojila na društvenim mrežama pokazati sebe bez trunke šminke.

Izvor: story.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti