Manekenku od 75 godina nazivaju ikonom stila: Ne želim biti nevidljiva zato što sam starija

Piše: Azra

Manekenka Colleen Heidemann (75) izazvala je veliki broj reakcija nakon objave videa na TikToku u kojem govori kako je godine ne sprječavaju da i dalje radi svoj posao.

Foto: Instagram @colleen_heidemann

Često pozira za razne modne časopise i web portale, a istaknula je da se svojih godina ne srami i da je ne dotiču komentari kako bi se “trebala odijevati u skladu sa svojim godinama”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Colleen Heidemann (@colleen_heidemann)

-Jaki smo i nismo nevidljivi. Ja se u svojim godinama oblačim kako želim. Imam preko 70 godina i nosim prozirne haljine. Odbijam biti nevidljiva zato što sam starija. Različiti ukusi, preferencije i godine samo čine ovaj svijet fascinantnijim i zanimljivijim mjestom za život, objasnila je Colleen.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Colleen Heidemann (@colleen_heidemann)

Colleen je popularna i na društvenim mrežama. Na TikToku je prati više od 350.000 ljudi, a na Instagramu ima 424.000 pratitelja.

Izvor: index.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti