Šest odjevnih komada i asesoara koje biste trebali kupiti u septembru

Piše: Redakcija

Upečatljive gležnjače + muški sako

cizme-sako

Celine čizme, $990; celine.com. Raey blazer, $420; matchesfashion.com.

Vaš jesenji look trebao bi podsjećati na osamdesete, koje nam se vraćaju u velikom stilu. Ili se zarovite u staru odjeću svojih očeva ili krenite u potragu za muškim sakoom sa jednostavnim kopčanjem, prišivenim džepovima i tkaninom koja je uzorak riblje kosti. Osamdesete ne bi bile to što jesu da u sebi nemaju boju crnog vina, pa ako nađete čizme u toj nijansi, napravili ste pun modni pogodak.

Savršena torba

savrsena-torba

Boss torba, $895; hugoboss.com

Važno je da pronađete svoju savršenu torbu. Ove jeseni morate voditi računa o dva detalja: boji i veličini. Birajte smeđe tonove kao i boju trule višnje odnosno bordo. Torba nipošto ne smije biti prevelika, tek tolika da u nju može stati iPad i ostale sitnice.

Prstenovi sa pečatom

prstenovi-s-pecatom

Dior prstenovi, $394 svaki; dior.com

Ukoliko volite prstenove, onda su ove sezone prstenovi s pečatom apsolutni hit. Čak je i Dior napravio svoju kolekciju, a vi izaberite boju koja vam se najviše dopada. Nećete pogriješiti ni naredate li više prstenova na prste. Svi su jedinstveni i tako posebni. Vašem će dnevnom looku dati posebnu čar.

Džemper s potpisom

dzemper-s-potpisom

Lemaire džemper, $410; theline.com

Za ovaj džemper potrebno je izdvojiti jednu prosječnu bh.plaću, ali sigurni smo da u našim radnjama možete pronaći adekvatnu zamjenu. Bitno je smao da bude jarko crvene boje, baš onakve kakva je i boja uniforme koju nose vatrogasci.

Kaput s duplim kopčanjem

kaput-duplo-kopcanje

Masscob kaput, $425; matchesfashion.com

 

 

 

Ukoliko već u svom ormaru nemate kaput na duplo kopčanje, onda je krajnje vrijeme da ga kupite. Birajte tamnije boje poput teget koju vam je lako kombinirati sa svim.

Jeans sa dubokim strukom

duboke-farmerke

Khaite jeans, $320; theline.com

Šta bi trendsetterica bila bez dobrog para jeans hlača? Nije važna boja, ali je važno da imaju visoki struk. Ako ih još niste probale, prestanite se dvoumiti. Sigurno će vam odlično stajati.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti