Pogledajte kako izgleda unutrašnjost privatnog aviona kojim se koristi Novak Đoković

Piše: L. K. P.

Foto: Instagram @djokernole

Mediji u regiji raspisali su se o privatnom avionu jednog od najboljih svjetskih tenisera, Novaka Đokovića, u kojem, nagađa se, provede godišnje oko 200 sati, leteći od turnira do turnira.

U Dubaiju počinje novi teniski turnir, na kojem će sudjelovati i Novak Đoković, a nagađa se kako tamo nije otišao redovnom avionskom linijom već privatnim avionom.

Dok je Đoković igrao finale Wimbledona, publika se zabavljala urnebesnim princem Georgeom, koji se nije sramio ni kopati nos na tribinama.

Detalji iz istog mogli su se vidjeti 2020. godine kada je istim letjela srbijanska reprezentacija, pa je dijeliće unutrašnjosti na svom Instagram Storyju objavio Dušan Lajović.

Privatni mlažnjak proizvod je NetJetsa, brenda kojim je godinama letio i Roger Federer, a riječ je o jednom od najmodernijih aviona na svijetu.

Na letu možete bezbrižno surfati internetom budući da ima wi-fi, a u njemu je i kutak sa zabavnim sadržajem, pa tako Đoković može gledati filmove i serije s porodicom i prijateljima, ali i uživati ​​u društvenim igrama, koje često igra.

– Sport kojim se bavim uključuje stalna putovanja. Ali tvrtka mi izlazi u susret i uvijek na vrijeme stignem na odredište, rekao je svojedobno Đoković za web stranicu tvrtke koja iznajmljuje njegov avion.

Putovanje privatnim avionom itekako mu olakšava odlaske na turnire, jer se može na miru i psihički pripremiti za sve što ga očekuje, ali i provesti kvalitetno vrijeme sa svojom suprugom Jelenom i njihovom djecom.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti