Ljudi koji su upoznali Jennifer Lopez tvrde: Užasna je, konobarima uzima bakšiš

Piše: Azra

Brojni korisnici TikToka, koji su imali priliku upoznati Jennifer Lopez, počeli su dijeliti svoja iskustva s njom, a kako se čini, Jennifer iza kulisa nije baš toliko susretljiva i prijateljski raspoložena osoba kakvom se predstavlja u javnosti.

Foto: Instagram @jlo

-Imam dvije priče koje dokazuju da je Jennifer Lopez užasna osoba, započela je jedna tiktokerica u videu.

-Moj otac je radio za autokompaniju koja je jednom dobila zadatak da preveze J.Lo od aerodroma do hotela. Vozači su dobili upute da ju ne smiju gledati, da ne smiju pričati s njom i da njeni koferi nikako ne smiju dotaknuti pod. Rekla im je da će se ako je iko pogleda, čak i u retrovizoru, pobrinuti da toj osobi sredi otkaz.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

-Druga priča tiče se bakšiša. J.Lo i Ben bili su u kasinu. Ben inače ostavlja velike bakšiše i poštuje radnike i tako je im je i tu noć ostavio velik novac, ali je Jennifer zatim došla do svakog od radnika, uzela novce nazad i dala im od 5 do 10 dolara.

Još jedna tiktokerica ispričala je sličnu priču.

-Jednom je Ben htio ostaviti 10.000 dolara bakšiša konobarici koja ga je cijelu noć usluživala. Jennifer to nije dopustila. Zgrabila je novac povikala: ‘Dovraga, ne!’ Benu je bilo toliko neugodno da je dan kasnije konobarici poslao buket i 25.000 dolara.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Korisnica Quore također je imala slično neugodno iskustvo s pjevačicom.

-Jednostavno rečeno… ona je nepristojna osoba koja se ponaša kao da je iznad svih. Imala sam tu nesretnu privilegiju upoznati je, rekla je.

-Nikad neću kupiti nešto njezino niti pridonijeti njenoj zaradi. Opća javnost ne zna kakva je ona doista, dodala je.

Pojavile su se i glasine da je Jennifer bezobrazna i prema svom kućnom osoblju. Navodno je od dadilje tražila da radi 16 sati na dan, sedam dana sedmično.

Izvor: index.hr 

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti