Preminuo Tom Sizemore: Vodio je buran privatni život, a karijeru su mu obilježili skandali

Piše: Azra

Tom Sizemore (61) preminuo je u snu u noći na subotu u bolnici u Los Angelesu, gdje je smješten nakon što je 18. februara pronađen bez svijesti u svom domu.

-S velikom tugom moram potvrditi da je Thomas Edward Sizemore (61) preminuo mirno u snu u St. Joseph’s Hospital Burbanku, rekao je menadžer Charles Lago. Dodao je da su Sizemoreovi sinovi shrvani i zatražio da se poštuje njihova privatnost.

-Duboko sam tužan zbog gubitka svog velikog brata Toma. Bio je veći od života. Utjecao je na moj život više nego iko koga poznajem. Bio je talentiran, pun ljubavi i mogao vas je beskrajno zabavljati svojom duhovitošću i sposobnošću pripovijedanja, rekao je Tomov brat Paul.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli MovieJunk-Youtube (@moviejunk)

Rođen je 29. novembra 1961. godine u Detroitu. Tom je godinu dana studirao na državnom sveučilištu Michigan, a potom na sveučilištu Wayne. Godine 1986. magistrirao je studij glume nakon čega se preselio u New York u potrazi za boljim mogućnostima.

Glumačku karijeru započeo je 1989. godine. Devedesetih je postao poznat nizom epizodnih, ali zapaženih uloga u filmovima kao što su True Romance, Natural Born Killers, Strange Days i Saving Private Ryan, te je dobio glavnu ulogu u filmu Relic te TV-seriji Robbery Homicide Division.

Snimanje serije je 2002. prekinuto, a što je sam Sizemore objasnio eskalacijom vlastitih problema s ovisnošću o alkoholu i narkoticima, uključujući sudski proces za premlaćivanje bivše djevojke Heidi Fleiss. Glumac je vodio buran privatni život, a naposljetku je odlazio i u klinike za odvikavanje. Neke od tih napora je dokumentirao u reality serijama, uključujući Shooting Sizemore.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli George Pennacchio (@abc7george)

Godine 2013. Sizemore je objavio knjigu u kojoj je progovorio o navodnoj aferi s Elizabeth Hurley. Glumicu je opisao kao “zavodnicu”, a u nju se zaljubio na snimanju filma Putnik 57.

Od 1996. do 1999. bio je u braku s kolegicom Maeve Quinlan (58). Nakon razvoda, 2005. godine, dobio je blizance Jaggera i Jaydena s Janelle McIntire. Iste godine kada je dobio sinove, procurila je njegova kazeta seksa na kojoj je snimljen u odnosu s više žena.

Dvije godine ranije glumac je optužen za nasilje te je morao odslužiti sedam mjeseci zatvora i četiri mjeseca provesti na odvikavanju od droga jer je više puta tokom uvjetne kazne pao na testiranju. Također, 2017. godine objavljeno je da je Tom izbačen sa seta filma Rođeni ubojice jer je navodno maltretirao 11-godišnje dijete. Sve je poricao i vratio se na snimanje nakon što je sud potvrdio da nije učinio ništa pogrešno.

Sizemore je tokom godina dva puta proglasio bankrot, a njegova se imovina procjenjuje na 500.000 dolara.

Izvor: index.hr

(S.B.)

Pročitajte još