Ivana Knoll opljačkana u Parizu

Piše: Azra

Ivana Knoll najatraktivnija navijačica hrvatske reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru bila je zvijezda tribina.

Foto: Instagram @knolldoll

Za Ivanu je nogometni svijet prvi put čuo prije četiri godine kada se pojavila na Svjetskom prvenstvu u Rusiji gdje je i proglašena za najatraktivniju navijačicu Hrvatske, ali za nju je pun pogodak bio dolazak u Katar.

Osim hrvatskih i regionalnih o njoj su pisali i strani mediji. Pažnju je privlačila izazovnim modnim kombinacijama od samog početka SP-a.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)

Ivana se ovaj put odlučila na putovanje u Pariz, međutim, doživjela je nezgodu. Naime, atraktivna navijačica je opljačkana.

-Tek sam stigla, a već su mi ukrali manji kofer. Lopovi u Parizu mi uvijek požele lijepu dobrodošlicu, napisala je nakon što je stigla u Pariz.

-Dobro sam. Opljačkali su me, kao i obično u Parizu. Kad sam zadnji put bila u Parizu, uzeli su mi torbu i novčanik, a sad su mi ukrali kofer. Sve haljine su mi bile unutra, ne znam što ću večeras obući. Ali neka im bude, poručila je najpoznatija hrvatska navijačica.

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti