Amra Džeko pokazala koliko uživa u majčinstvu: Prošetala sa djecom

Piše: Azra

Porodica Džeko je postala bogatija za još jednog člana. Amra je na svijet donijela preslatku curicu kojoj su dali ime Hana. Nije čudno što se Amra brzo oporavlja, jer je cijelu trudnoću bila mnogo aktivna trudnica. Nikoga nije zapostavljala, počevši od porodice i prijatelja, Orea online platforme, čija je suosnivačica, te humanitarnog rada koji joj mnogo znači.

Foto: Instagram @amradzeko

– Naša mala ljubav Hana je stigla 21. januara i svi smo jednako uzbuđeni i sretni, kao i s prvim djetetom. Hvala Bogu, sve je prošlo u najboljem redu. Ona je zdrava i predivna djevojčica i zbog toga smo neizmjerno zahvalni. Strah uvijek postoji, posebno da li će beba biti dobro, a to znaju sve mame koje su se porodile bez obzira je li to prirodno ili carski. Ali, uz poseban osjećaj kada čujete bebin plač i uzmete je u ruke, sva bol i brige prestaju, otkrila je Amra za naš magazin.

Ponosna majka uživa u svojoj ulozi, te je na društvenim mrežama podijelila nekoliko fotografija i videa sa zajedničkog izlaska sa djecom.

Podsjećamo, Amra je Hanu na svijet donijela carskim rezom, a za ”Azru” je nedavno otkrila kako teče oporavak.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Amra Džeko (@amradzeko)

– Oporavak poslije poroda, a pogotovo carskog reza je malo duži i zahtijeva disciplinu i laganiji tempo. Peti carski rez je posebno rizik i ne bih se odlučila za njega bez konsultacija s ljekarom, koji je odličan stručnjak i pun podrške. Osjećam se dobro, pratim savjete ljekara, svoje tijelo i bebin ritam. Značajno sam usporila, ne treniram i nastojim da odmaram i provodim što više kvalitetnog vremena s djecom. Zdrave životne navike i redovna vježba uz pravilnu ishranu sigurno igraju veliku ulogu u samoj trudnoći, ali i cjelokupnom procesu oporavka.

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti