Lana Jurčević drastično promijenila imidž: Uspoređuju s Monicom Bellucci

Piše: Azra

Hrvatska pjevačica Lana Jurčević rođena je u Zagrebu, ali se može pohvaliti i bosanskim porijeklom, zahvaljujući majci Esmi.

Muzikom se počela baviti još davne 2003. godine, kada je zadala dobru lekciju starijim i ozbiljnijim kolegama te snimila duet sa Severinom, ali i mnogim tadašnjim hrvatskim zvijezdama. Njeno ime uvijek je bilo prisutno na sceni, ali ne previše nametljivo i nikada nije punila stupce žute štampe.

Lana Jurčević oduvijek voli eksperimentirati s modom. Često je znamo viđati i u klasičnijim izdanjima, ali i intrigantnim odjevnim kombinacijama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lana Jurcevic (@lalana)

Ovaj put, Lana se odlučila za nešto novo. Naime, nova frizura mlade pjevačice mnoge je ostavila bez daha. Brojni fanovi uspoređuju je s Monicom Bellucci.

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti