Milica Todorović progovorila o Petru Strugaru: Emotivnom izjavom rasplakala majku i voditeljicu

Piše: Azra

Milica Todorović bila je gost emisije ”Premijera – Vikend specijal” gdje je emotivnom izjavom na temu porodice i porodičnih odnosa uspjela da rasplače svoju majku, koja je bila iza kamera, ali i voditeljicu.

Foto: Instagram @milicatodorovicofficial

Na samom početku, Milica se osvrnula na svoje muzičke početke u ,,Zvezdama Granda’’.
– Ja sam pobijedila sa 14 i po godina, nepunih 15. Kad sam ušla u ovu zgradu na snimanja ,,Zvezda Granda’’ željela sam samo da pjevam. Ja sam prije bila stidljiva, a sad ne možete da me zaustavite. Volim i balade, vilim i brže pjesme. Sad bih snimala nešto brzo, bržeg ritma – rekla je Milica.
Todorovićeva se prisjetila na saradnje sa kolegama sa kojima je snimila duete, te je otkrila koliko joj je značilo takvo iskustvo.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial)

– Ja Dekija jako volim, družimo se. On je sjajan tip. Iskreno, bitno je da se meni i Dejanu dopada pjesma. Ja sam više očekivala, a Dejan je prezadovoljan. Nisam zadovoljna kako je pjesma prošla, specifična je – kaže Todorovićeva, pa se prisjetila i saradnje sa Eminom Jahović na pjesmi ”Limunada”.

– Emina je jako talentovana, ima inspiraciju, ja to nikad nisam imala. Jako sam samokritična. Rijetko kad snimam, rijetko kad izbacujem. Dejan je bio inicijator, on me je zvao – poručuje Milica, a onda javno iznijela kakvo mišljenje ima o Petru Strugaru, pa emotivnom izjavom o svojoj porodici rasplakala svoju majku i voditeljicu.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Petar Strugar (@p_strugar)

– Nemam ništa protiv konja i Pere Strugara, on je super dečko. Patim poslije raskida, plačem, zovem prijatelje, mamu… To brzo prođe. Teško mi padaju rastanci i odvajanja, to me prodrma. Zato se sada ne odvajam od mame, jer sam mlada otišla od kuće. Sa tatom sam na video kolu. Što više vremena gledam sa provodim s njima, život je kratak. Mama mi se rasplakala, sad ćemo i mi da se rasplačemo – rekla je Milica, a onda se i voditeljica rasplakala.

Izvor: kurir.rs

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti