Sve ljubavi Courteney Cox: Ko je sve bio nemoćan pred njenom ljepotom, a ko je 12 godina mlađi pored kojeg se skrasila

Piše: L. K. P.

Foto: Instagram @courteneycoxofficial

Courteney Cox je proteklih dana u centru javnosti jer je dobila zvijezdu na Stazi slavnih. A ko je najsvetlija tačka u njenom ljubavnom životu?

Glumica se osamdesetih zabavljala sa Ianom Copelandom, poznatim agentom. Prema njegovim riječima, bili su na korak od vjenčanja, ali je njena karijera bila prepreka braku. Courteney je tek čekala popularnost.

Sa zvijezdom filma “Batman” Michaelom Keatonom počela je da se zabavlja 1989. nakon što je prijateljici rekla da joj se on mnogo svidio u filmu “Clean and Sober”. Veza je trajala šest godina.

Keaton je bio i ostao miljenik žena što se može reći i za Kevina Costnera, šuškalo se da su devedesetih imali romansu, a 2011. glumili su u “3000 Miles to Graceland”.

Njen bivši partner je i Adam Duric, frontmen “The Counting Crows” sa kojim je počela da se zabavlja 1997. godine. On je prije toga bio u vezi sa Jennifer Aniston, njenom dugogodišnjom prijateljicom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

Courteney se 1996. pojavila u spotu pomenute grupe za pjesmu “A Long December”, a on je 2014. za “Men’s Health” o vezama sa Cortney i Jennifer rekao: “Lijepe djevojke, izlazio sam sa njima i to je to.

Glumica je 1996. na snimanju filma “Vrisak” upoznala budućeg supruga Davida Arquettea, sa kojim se vjenčala tri godine kasnije u San Francisku. Bili su u braku deceniju, rastali su se 2010., a 2013. razveli. Imaju kćerku Coco (19).

Ubrzo nakon razvoda uplovila je u vezu sa kolegom iz serije “Cougar Town” Brianom Van Holtom. Romansa je bila kratkog vijeka.

Muzičar Johnny McDaid (46) je nakon Arquettea njena najveća ljubav. Vjerili su se 2014. pa raskinuli da bi se 2016. pomirili. “Volimo se, sretni smo”, rekla je Courteney (58) o njihovom odnosu.

Johnny McDaid je procvjetao pored slavne glumice pa kako vrijeme odmiče, on postaje sve ljepši. Godine su mu donijele neki poseban šarm.

Pročitajte još