Marina Tucaković je zbog nje ustajala usred noći: Čim se porodila pobjegla je od kuće, a evo kako Zana danas izgleda

Piše: Azra

Zana Nimani, pjevačica grupe Zana, u jednom od beogradskih porodilišta na svijet donijela kćerku Teu koju je dobila u braku sa suprugom Đorđem Šiškinim.

Međutim, samo nekoliko mjeseci nakon porođaja porodica je spakovala kofere i zauvijek se odselila iz Srbije.
Tada je čuvena Zana Nimani i prekinula muzičku karijeru koja je bila veoma uspješna.

Diploma Pravnog fakulteta koju je stekla u Beogradu pomogla joj je da obezbijedi sebi i porodici ugodan život u kanadskoj Britanskoj Kolumbiji.
Zaposlila se u jednoj firmi koja se bavi menadžmentom, a u kojoj ona radi sa finansijama, dok Đorđe radi svoj posao u struci, koji se tiče želježnica.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli HELLO! Magazin (@hellomagazinsrbija)

Zana Nimani se posvetila porodici i životu a nove generacije slabo pamte to da je upravo po njoj grupa “Zana” dobila ime. Još davne 1979. godine, Marina Tucaković je za pomenutu grupu pisala pjesme, a oni su nizali sve veće uspjehe. Većina kolega je bilo ljubomorno na njih, kao i na Marinu koja im se maksimalno posvetila.

-Marina je sve vrijeme od momenta kada mi napravimo neku osnovnu temu prisutna. Upućena je u sve što se dešava, od samog početka saživljava se sa pjesmom. Desi se zovnemo Marinu u dva sata ujutru, ona se izvuče iz pidžame, dođe i kaže “da l’ ste normalni, ovo ne valja ništa”, ispričala je svojevremeno Nimanijeva.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Gloria.hr (@gloria.hr)

 

Izvor: kurir.rs

(S.B.)

Pročitajte još