Majčinska ljubav nema granice: Djevojka sa krilima pokazala kako nogama presvlači kćerku

Piše: Azra

Slikarka i šampionka u paratekvondou, koja se bavi i streličarstvom, Dejana Bačko, rođena je bez ruku, a odavno je odabrala borbu kao model ponašanja i postala predmet divljenja mnogih.

Foto: Instagram @devojka_sa_krilima

Ona i njen partner Marko Nežić dobili su prvo dijete. Dejana je redovno sa pratiteljima dijelila fotografije napretka. Djevojčici su dali ime Lara.

Dejana je podijelila video na kojem presvlači kćerkicu nogama. Ovaj video dokaz je da majčinska ljubav i briga granice nemaju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Devojka sa krilima 🦋 (@devojka_sa_krilima)

-‘Svako ko se požali na bilo kakvu dnevnu glupost treba da pogleda ovo’, ‘Svaka Čast djevojko, veliki naklon za tebe’, ‘Ženo tebi Nobelovu nagradu treba dati. Da ste žive i zdrave i Bog vam svaku sreću dao’, ‘Hrabrost, snalažljivost, ljubav, sposobnost da se snađe i u “nezamislivom” će joj definitivno biti model. Kapa dole’, samo su neki od komentara.

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti