Smršala je 17 kilograma bez izgladnjivanja: Ovo je dijeta pomoću koje je Lepa Brena smršala i do danas ostala vitka

Piše: Azra

Lepa Brena decenijama slovi za jednu od najzgodnijih pjevačica, bez obzira na godine koje prolaze.

Foto: Instagram @lepabrenaa

Ona gazi 7. deceniju života i uprkos tome i dalje izgleda veoma lijepo, njegovano, a na liniji bi mogle da joj pozavide i mnogo mlađe koleginice.
U jednom periodu života ona je shvatila da ima problem s viškom kilograma, a broj koji je trebalo skinuti je bio dvocifren. Naime, ona je imala blizu 20 kg viška, ali je to nije spriječilo da stigne do svog cilja i postane prava “bomba”.
Ona je jednom prilikom odlučila da otkrije koja je njena tajna zdravog mršavljenja i kako je bez izgladnjivanja uspjela da skine čak 17 kg za samo 6 mjeseci.

– Ujutru sam obično jela jedno ili dva jajeta. Gledala sam da to budu organska jaja. Za ručak je obično bila nekakva posna supa bez masnoće i rezanaca. U stvari to je bila voda u kojoj se samo barilo povrće, a ne kuhalo do besvijesti, pa da ne dobijete niti jedan vitamin iz cijele priče. Tu je obavezno bilo i neko meso, koje je bilo na grilu ili je bilo kuhano. Za večeru je to bio komad ribe ili mesa, uz salatu – rekla je svojevremeno Brena.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lepa Brena (@lepabrenaa)

Ona je tada odlučila da u potpunosti promijeni način ishrane i da usvoji navike koje i do danas praktikuje.
– Nezdrave namirnice za mene su prošlost. Masni proizvodi ne dolaze u obzir! Ne jedem ni torte ni kolače i mnogo se bolje osjećam. Sve što spremam kuham na vodi, bez kapi ulja. Uspjela sam i Bobu da ‘navučem’ na zdravu hranu. Sada se i njemu to dopada – rekla je ranije pjevačica, spomenuvši i svog supruga Bobu Živojinovića.

Osim što je promijenila način ishrane, Brena je posljednjih godina počela i redovno da trenira.

Izvor: glossy.espreso.rs

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti