Kim Basinger nakon dugo vremena pojavila se u javnosti, mnogi se pitaju šta joj je s licem

Piše: L. K. P.

Foto: pagesix.com

Legendarna glumica Kim Basinger (69) nakon dugo vremena pojavila se u javnosti, a za to je imala i poseban razlog. Njena kćerka Ireland Baldwin organizirala je slavlje povodom svoje prve trudnoće pa ponosna majka Kim nije mogla propustiti porodično okupljanje.

Na ‘baby shower’ ili zabavu darivanja kojom se slavi rođenje djeteta glumica je stigla ruku pod ruku sa svojim dečkom, frizerom Mitchom Stoneom. Na sebi je imala crnu košulju i tamnosivo odijelo, a pažnju okupljenih privukao je njen izgled. Nakon što su fotografije ispred striptiz kluba u kojem je organizirano slavlje objavljene na društvenim mrežama mnogi su komentirali da Kim izgleda ‘neprepoznatljivo’ te su se pitali što je učinila s licem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ireland (@irelandirelandireland)

Inače, Kim je po mnogima najljepša Bond djevojka, bila je seks – simbol, a jedna od kultnih filmskih scena je ona iz iz filma ‘9 i po sedmica’ u kojoj se ona i Mickey Rourke prepuštaju strastima. Od srednjoškolskih dana bilo je jasno kako je čeka blistava karijera ili u modnom ili glumačkom svijetu. Sa samo šesnaest godina pobijedila je na Miss Junior natjecanju izvodeći pjesmu ‘Wouldn’t It Be Loverly’ iz mjuzikla “My Fair Lady”, a ta izvedba je iznenadila njezine vršnjake iz škole koji su je uvijek smatrali povučenom.

Nakon izbora modni lovci na talente primijetili su ovu ljepoticu iz Athensa u Georgiji i uskoro je potpisala ugovor s modnom agencijom Ford. Njeni roditelji nadali su se kako će joj preseljenje u New York i rad u modnoj industriji pomoći da postane odvažnija i manje sramežljiva, ali Kim je i dalje bila plaha i dosta preplašena. Moda joj je bila zabavna, ali gluma je bila njezina velika ljubav i između snimanja editorijala i odlazaka na modne piste pohađala je i glumačku školu. U New Yorku je upoznala glumca Dalea Robinetta s kojim se preselila u Los Angeles koji je bio centar filmske industrije u dva tjedna nakon preseljenja dobila je ulogu u seriji ‘Starsky i Hutch’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Basinger (@kim.basinger)

Na početku karijere imala je i dobrih i loših uloga, a uloga u filmu ‘Hard Country’ nije joj osigurala dobre kritike, ali joj ej donijela sreću u ljubavi jer je tada upoznala prvog supruga, vizažista Rona Snydera. U tom periodu počinju njezini veliki problemi s napadajima panike te i dalje ima manjak samopouzdanja iako joj se nude brojne uloge. Ron za to putuje s njom na sva snimanja kako bi joj bio podrška i bio je uz nju kad je prihvatila 1983. ulogu Bondove djevojke u nastavku “Nikad ne reci nikad”, uslijedila je nakon toga naslovnica Playboya i novi filma “9 i pol tjedana” kojim je zapečatila svoju poziciju među najtraženijim glumicama Hollywooda. Unatoč svim uspjesima Kim je i dalje bila duboko nesigurna u sebe, a nakon razvoda od Rona imala je nekoliko veze, a na audiciji za  ‘Muškarac za ženidbu’ upoznala je Aleca Baldwina za kojeg se uskoro udaje i postaju roditelji kćeri Ireland.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Basinger (@kim.basinger)

Ovaj brak je okončan 2001. godine, a već dugo prije toga bio je na rubu pucanja zbog Alecovog temperamenta i teških psihičkih stanja s kojima se Kim borila otkako je došla u Hollywood. Dugo je imala napadaje panike, a iz kuće u jednom periodu nije izlazila čak šest mjeseci. Tek je nedavno otvoreno progovorila kako je patila od agorafobije, straha od ljudi i prostora pa je imala panične napadaje, a o tome je pričala u emisiji kod glumice Jade Pinkett- Smith.  – Morala sam ponovno naučiti voziti i dugi niz godina nisam htjela prolaziti kroz tunele u Malibuu. Sve me počelo činiti nervoznom i predstavljalo veliki posao u shvaćanju što trebam učiniti. Nisam izlazila iz kuće, odlazila na večere – ispričala je svojevremeno Kim.

Pročitajte još