Isti par cipela Camilla Parker Bowles nosila je čak 80 puta: Riječ je o brendu koji vole brojne poznate dame

Piše: L. K. P.

Iako Camilla Parker Bowles može odabrati bilo koje štikle na svijetu, kad su u pitanju javni angažmani jedna joj je marka posebno prirasla srcu, pa je tako ova prilično razumna članica kraljevske porodice jedan par Sole Bliss cipela nosila na desetke puta tokom godina.

Britanski brend kojeg vole slavne osobe specijalizirao se za elegantnu, ali udobnu obuću sa širim prostorom za prste, skrivenim rastezljivim pločicama i tri sloja jastučića za rješavanje problema kao što su čukljevi, što je savršeno za pripadnike kraljevske obitelji koji provode čitav dan na nogama u javnosti.

Tako 75-godišnja kraljica supruga preferira Sole Bliss cipele, model Ingrid koje koštaju 255 eura, i ima ih u tri različite boje, uključujući i one boje kože za koje predstavnik brenda tvrdi da ih je nosila “otprilike 80 puta” otkako ih je kupila 2018. godine.

Camilla Parker Bowles od tada nije kupila identičan model, te radije nosi stare cipele na popravak nego da troši na kupovinu novog para. Uz obožavani model s blok petom, koje također nosi i bivša voditeljica kulinarskog showa Mary Berry, kraljica supruga ima čak 11 pari Sole Bliss cipela različitih stilova koji variraju od mladenačkih tenisica s patentnim zatvaračem sa strane do elegantnih štikli od brušene kože.

Zvijezde A-liste poput Julije Roberts, Rebel Wilson i Viole Davis također su obožavateljice štikli ovog brenda kojeg odobravaju podijatri, a sve tri su nosile rasprodani model Remy platformi na različita događanja tijekom proteklih godina, pa je tako Julia Roberts svoje obula za prošlogodišnju premijeru filma “Karta za raj”.

Britanske glumice Helen Mirren i Emma Thompson također su fanovi Sole Bliss cipela, s tim da Mirren preferira štikle modela Pandora, a Thompson ima četiri para popularnih Star tenisica.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti